ALGEMEEN

Good to know

Cryolipolyse is geen methode om snel gewicht te verliezen! Het gaat echt om het vormgeven van je lichaam door vet te verwijderen op bepaalde plekken, maar dan wel op een natuurlijke manier. Je lichaam doet namelijk echt zelf het werk. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn echter twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, maar het aantal vetcellen blijft gelijk. Als men weer zwaarder wordt, nemen de vetcellen weer in omvang toe.

ALGEMEEN

Kuur

Per cryobehandeling verdwijnt gemiddeld 20% van onze vetcellen. Na een kuur van 3 behandelingen zijn de meeste mensen opnieuw tevreden. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk.

  • Interval gelaat: 6 weken
  • Interval lichaam: 10 weken

Gratis intake

Tijdens een eerste intakegesprek bespreken we samen de gewenste zone, verwachtingen en worden de informatiebladen met betrekking tot gezondheid en contra-indicaties bekeken en ingevuld. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik vind het namelijk zeer belangrijk dat jij beschikt over alle informatie en niet met onbeantwoorde vragen blijft zitten. Ben je er helemaal klaar voor en kom je in aanmerking om de behandeling te starten? Dan kun je een eerste cryobehandeling inplannen.

ALGEMEEN

Onderhoud

Een onderhoudsbehandeling is optioneel, vertcellen die vernietigd zijn, zijn definitief weg. Het zichtbare resultaat zal blijven wanneer je er een gezonde levensstijl op nahoudt.

Toch kun je door verschillende oorzaken weer in omvang toenemen. Zo kunnen vetcellen zich verplaatsen, vergroten of splitsen als ze te groot worden. Dit wordt veroorzaakt door de levensstijl (voeding, lichaamsbeweging en slaap). Afhankelijk van de levensstijl kan het nodig zijn om 1 onderhoudsbehandeling per jaar in te plannen.

ALGEMEEN

Behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken, waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen, maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één kuur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van jouw wensen worden één of meerdere zones behandeld. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek om jouw behandelplan te bespreken.

ALGEMEEN

Cryolipolyse

Wat?

Cryolipolyse is een methode waarbij vetcellen met een behandeling door koude worden aangepakt. Het is een veilige en betrouwbare methode waaraan geen operatie of verdoving te pas komt.

Hoe?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vetcellen die langdurig aan koude temperaturen worden blootgesteld, kristalliseren en vernietigd worden. Vervolgens voert het lichaam de vetcellen geleidelijk af via de natuurlijke weg, zoals zweten, urine en talg.

Waarom?

Ieder van ons wordt geboren met een bepaald aantal vetcellen. Vanaf de leeftijd van 19 jaar worden deze cellen niet meer aangemaakt. Jammer genoeg kunnen op latere leeftijd de vetcellen zich wel verplaatsen of vergroten, en daar is niet iedereen even gelukkig mee. Je probeert te sporten en een gezonde levensstijl te hanteren, maar bent toch niet helemaal tevreden met je silhouet, en het mag hier of daar wel wat strakker.

MedCos Body Wizard Duo

Er zijn verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Door het volgen van een professionele training weet ik dat er maar een aantal apparaten goedgekeurd zijn. Met de unieke Body Wizard Duo 360 graden behandelkop worden de vetcellen in no time gekoeld, en dit in een effectieve tijdsduur.

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden

Artikel 1:  Toepasselijkheid 

Eenieder die een bestelling plaatst op de website (hierna 'de consument' genoemd), bevestigt door de bestelling een natuurlijk persoon en bovendien handelingsbekwaam te zijn. Wat niet uitdrukkelijk is bepaald in deze verkoopsvoorwaarden, wordt geregeld door de bepalingen van het Belgische recht. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op iedere tussen de ondernemer en de consument tot stand gekomen overeenkomst. De tekst van deze algemene voorwaarden worden voor iedereen ter beschikking gesteld op de internetsite van de ondernemer. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts mogelijk indien wij daarmee schriftelijk hebben ingestemd. 

Artikel 2:  De overeenkomst 

Een overeenkomst tussen de ondernemer en een consument komt tot stand nadat een bestelling opdracht door de ondernemer op haalbaarheid is beoordeeld.

De ondernemer behoudt zich het recht om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren. 

Artikel 3: De prijs 

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's , inclusief btw en exclusief handeling- en verzendkosten.

 

Artikel 4: De levering 

De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. De ondernemer streeft ernaar om bestellingen binnen  2 werkdagen na ontvangst van betaling ter verzending aan te bieden. Echter, de opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.


 Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. 

Artikel 5: Ruilen van artikelen 

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Hiervoor dient de consument contact op te nemen met de ondernemer via het e-mailadres: info.beaubellebeauty@gmail.com

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat (ongebruikt en ongeopende verpakking) aan de ondernemer retourneren.
 De consument staat zelf in voor het financieren van de terugzending. Na melding van de omruiling via e-mail ontvangt u per e-mail informatie over de te volgen procedure.  Indien de producten zich in goede en originele staat bevinden, wordt het bedrag binnen de 14 dagen terug betaald op het rekeningnummer van de klant.  

Artikel 6: Klachten 

Na ontvangst van de bestelling dient de consument gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden. Mocht een artikel niet geleverd zijn zoals op uw bestelling of niet voldoen aan de omschrijving op de website, dient u dit ons te melden. Dit kan door het sturen van een e-mail naar: info.beaubellebeauty@gmail.com

De ondernemer is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling door Bpost.

Artikel 7: Annuleringen 

Een bestelling kan niet geannuleerd worden nadat het verzonden is.

Artikel 8: Privacy 

De door de koper aan ons verstrekte gegevens zullen enkel voor administratieve afhandelingen van de met de koper gesloten overeenkomst worden gebruikt. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

ALGEMEEN

Algmeen voorbeeld

ALGEMEEN

Beau Belle Beauty