NIEUW: CRYOLIPOLISE

BLOG

NIEUW: CRYOLIPOLISE

Body Wizard Duo cryolipolyse/ Plaatselijk vet bevriezen

 

Meerdere klinische onderzoeken over honderden cryolipolyse-behandelingen hebben aangetoond dat de cryolipolyse-behandeling één van de meest effectieve behandelingen is om vet te verminderen. Dit allemaal zonder chirurgische ingreep/operatie, zonder hersteltijd!

 

Het resultaat van de Body Wizard cryolipolyse behandeling bij <naam salon>, is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de gebieden die zijn behandeld. Het vet wordt met de cryolipolyse behandeling plaatselijk bevroren, om vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam te worden afgevoerd.

 

Oftewel:

Geen speciaal dieet

Geen naalden

Geen operatie

Geen hersteltijd


Hoe werkt cryolipolyse precies?
Het onderliggende vetweefsel wordt gekoeld met een non-invasieve applicator, die het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Als vetcellen met deze techniek worden blootgesteld aan extreme kou, dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in werking gezet.

Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk aan dunner met als resultaat: zichtbaar minder vet! De Body Wizard cryolipolyse behandeling is geschikt voor de buik, ‘love handles’, armen, billenbovenbenen en kin. De Body Wizard cryolipolyse is voor bijna iedereen geschikt, zelfs voor sporters die last hebben van vetophoping op bepaalde zones.

 

Hoe voelt de Body Wizard cryolipolyse behandeling?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen lezen tijdens de sessie een boek, gaan internetten of doen een dutje.

 

Waar gaat het vet heen?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde en verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

 

Voor wie is cryolipolyse geschikt en voor welke zones?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs fanatieke sporters die van vetophoping af willen. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen, armen en kin.

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Zolang er nog vet voelbaar aanwezig is op de te behandelen plek, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.